Onze gebruiken

Bij Databarn is uw data onze passie. Wij ontwikkelen ons continu en zorgen daarmee altijd dat de bescherming en beveiliging van uw data gewaarborgd is. Op deze pagina kunt u meer lezen over de gebruiken van Databarn op gebied van infrastrtuctuur en onderwijs.

Onze infrastructuur

  • Onze koelingssystemen zijn van de merken Trane en Stulz. Met deze merken, van hoge kwaliteit, kunnen wij de klanten garanderen dat hun apparatuur altijd gekoeld is.

  • Onze UPS (Uninterruptible Power Supply) is van GE (General Electric) en dit systeem wordt tevens gebruikt in ziekenhuizen en andere omgevingen waar elektriciteit topprioriteit is. Het systeem wordt bijgestaan, indien nodig, door dieselgeneratoren en batterijen zonder dat de toevoer van stroom wordt onderbroken.

  • In onze datacenters zijn er ‘meet-me’ kamers aanwezig, waarin elke fiber/kabel-provider aanwezig is om verbinding te maken met uw infrastructuur. Daar bij monitoren onze medewerkers het netwerk 24/7.

Onderwijs

Naast het feit dat Databarn diensten levert aan haar klanten, zijn de datacenters een publieke kennisplek. Deze kennis deelt Databarn graag met al haar klanten en hiervoor worden geen extra kosten gerekend. Wij verstrekken gratis kennis over hoe onze klanten hun datacenter-gerelateerde bedrijven optimaal kunnen runnen. Met dit standpunt helpen wij onze klanten om te groeien en willen wij graag een goede lange termijn relatie opbouwen.


Ook is Databarn een erkend leerbedrijf dat jaarlijks vele stagiaires opleidt. Op het gebied van ICT-beheer en administratie hebben wij stageplekken beschikbaar. Wij bieden studenten een goede leercurve aan met alle datacenter-gerelateerde producten en diensten om voorbereid de toekomst tegemoet te gaan. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 
Contact