WERK VEILIG EN EFFICIËNT MET DATABARN

Onze state-of-the-art datacenters bieden de perfecte omgeving voor uw IT-infrastructuur - of het nu om één server, een gehele rack of een private suite gaat. Met ons ervaren team achter de schermen bieden wij u maximale beveiliging en ongestoorde bedrijfsvoering. Wij bieden u de beste opties voor connectiviteit, aangepast aan uw wensen en behoeften. Omdat wij weten dat iedere organisatie uniek is, werken wij graag samen met u om de perfect passende oplossing te creëren.

NEEM CONTACT OP

UW DATA, ONZE PASSIE

Bij Databarn is uw data onze passie en maken wij gebruik van hoogwaardige voorzieningen om ervoor te zorgen dat de bescherming en beveiliging van uw data altijd gewaarborgd is. 

 

PRIVÉ RACKS, CAGES & SUITES

Databarn biedt organisaties de mogelijkheid om een privérackruimte, privécages, privésuites of zelfs een gedeelde rackruimte te huren in een betrouwbaar en veilig datacenter, met racks die variëren in grootte van 1 tot 48 units. Voor klanten die slechts een beperkt aantal units nodig hebben biedt Databarn compacte racks aan. Deze maken efficiënt gebruik van ruimte zonder consessies te doen op gebied van beveiliging en connectiviteit. Voor grotere bedrijven die een aanzienlijke hoeveelheid servers en apparatuur moeten huisvesten, bieden onze ruime 48-unit racks voldoende capaciteit en flexibiliteit. Deze verschillende rackopties stellen klanten in staat om de exacte hoeveelheid ruimte te kiezen die ze nodig hebben, terwijl ze tegelijkertijd profiteren van onze hoogwaardige beveiligings- en toegangscontrolesystemen. Elke rack, cage of suite is beveiligd met persoonlijke sleutels en codes en u heeft met de persoonlijke toegangspasjes 24/7 toegang tot uw eigen apparatuur. 

KOELING

Databarn hanteert een N+1 opstelling met constante temperaturen door middel van climate control en cold corridors.


N+1 NOODSTROOMVOORZIENINGEN

Databarn beschikt over 2 noodstroomaggregaten voorzien van een dag- en nachttank, ondersteund door een N+1 UPS systeem. 

VEILIGHEID

Ons datacenter wordt 24/7 bewaakt door middel van geavanceerde surveillancecamera's en toegangsregistraties.  ONZE INFRASTRUCTUUR

 • In onze datacenters maken wij gebruik van krachtige GE UPS Systemen met realtime batterij backup, gecombineerd met 24/7 diesel aangedreven generators. Onze GE-UPS N+1 systemen hebben een hoge efficiëntie van wel 97.5%, met automatische batterijcontrole elke maand.   
 • Ons datacenter maakt gebruik van een slim rookdetectiesysteem van PSS Brandmeldcentrale en 24/7 beveiliging via de Galaxy Alarmcentrale. Ook beschikken wij over een NOC-BMS systeem dat 24/7 de prestaties en gezondheid van uw netwerk bewaakt.

COLOCATIE

 • Gecertificeerde colocatiediensten 
 • Hoge beschikbaarheid en redundantie 
 • ‘Meet-me’ kamers waarin elke fiber/kabel-provider aanwezig is om verbinding te maken met uw infrastructuur 
 • Onze faciliteiten zijn strategisch geplaatst, met de energievoorziening 2.5 meter boven NAP voor extra bescherming tegen mogelijke overstromingen 

SERVERHOSTING

 • Hoge uptime 
 • Break en no-break stroomaansluiting tot 32 ampère per rack 
 • Stroom en netwerk zijn beide redundant aangesloten 
 • Onze netspanning wordt regelmatig gecontroleerd door middel van IEC61000-2-4 controle 
 • Snelle netwerkverbinding en een low latency met een groot aantal peering/IX partners 

OP MAAT GEMAAKTE OPLOSSINGEN

 • 24/7 ondersteuning en remote control 
 • 24/7 toegang voor uw klanten per portaal (Api beschikbaar) 
 • Op aanvraag bieden wij ook in-house patch, coax, utp, glasvezel en andere connectiviteitsopties 
 • Flexibel groeien zonder zorgen over uw IT-infrastructuur 
 • Transparante facturering met online verbruik rapporten per kWh voor nauwkeurige kostenanalyse 

ONDERWIJS

Naast het feit dat Databarn diensten levert aan haar klanten, zijn de datacenters een publieke kennisplek. Deze kennis deelt Databarn graag met al haar klanten en hiervoor worden geen extra kosten gerekend. Wij verstrekken gratis kennis over hoe onze klanten hun datacenter-gerelateerde bedrijven optimaal kunnen runnen. Met deze instelling helpen wij onze klanten om te groeien en willen wij graag een goede relatie op lange termijn opbouwen.

Ook is Databarn een erkend leerbedrijf dat jaarlijks vele stagiaires opleidt. Op het gebied van ICT-beheer en administratie hebben wij stageplekken beschikbaar. Wij bieden studenten een goede leercurve aan met alle datacenter-gerelateerde producten en diensten om voorbereid de toekomst tegemoet te gaan. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 
CONTACT