Veiligheid & Bereikbaarheid bij Databarn in Amsterdam

 
Bij Databarn, gevestigd in het hart van Amsterdam, weten we dat de bescherming en beveiliging van uw data onze hoogste prioriteit is. Wij werken elke dag aan onze beveiliging om alles up-to-date te houden. Databarn is een kleinschalig datacenter waar u voor ons een bekende bent -  en geen nummer. U schakelt met vaste medewerkers, zoals het bij een familiebedrijf hoort te zijn. Wij zijn dan ook een 100% nederlands datacenter.
 
Ons datacenter is uitgerust met state-of-the-art beveiligingssystemen zoals geavanceerde surveillancecamera's en biometrische toegangscontroles. Hierdoor kunnen we niet alleen fysieke inbraken voorkomen, maar ook zorgen voor een snelle reactie op eventuele incidenten.

Strategische Locatie 

Amsterdam staat wereldwijd bekend om zijn uitstekende connectiviteit en als een knooppunt voor dataverbindingen. Onze centraal gelegen positie zorgt voor snelle en betrouwbare toegang tot diverse netwerken, wat essentieel is voor bedrijven die op zoek zijn naar optimale dataverbindingen.
 

Uitstekende Bereikbaarheid

Gelegen in het bruisende hart van Amsterdam, is ons datacenter gemakkelijk bereikbaar via diverse transportmiddelen. Of u nu te voet, per fiets, met de auto of het openbaar vervoer komt u zo naast ons datacenter uit.  Zo is onze locatie zo'n 200 meter van de metro of trein gelegen, 10 km van Schiphol en beschikken we over privë parkeerplaatsen met oplaadmogelijkheid!

DATABARN RIVIUM & DATABARN AMSTERDAM

In 1999 zijn Databarn Rivium & Databarn Amsterdam opgericht door het bedrijf We-Dare. Vanaf 2015 heeft We-Dare zich afgescheiden, zodat Databarn zich volledig kan focussen op de datacenterdiensten. Hierbij kan de klant zelf kiezen welk datacenter het aantrekkelijkst is met betrekking tot de locatie. Daarbij is er de mogelijkheid tot het kiezen van beide datacenters door middel van een duale oplossing.

WD6.NET

Vanuit de twee datacenters is een derde organisatie ontstaan, namelijk WD6.NET. Dit bedrijf heeft zijn eigen netwerk en (MPLS/VPLS) verbindingen binnen de Databarn Datacenters, naast andere leveranciers en aanbieders. Een overzicht hiervan kunt u vinden via Carriers. Bezoek tevens de website www.wd6.net voor meer informatie. Wij kunnen dus datacenterdiensten aanbieden in combinatie met internet service provider diensten!

NAAR DE WEBSITE
GECERTIFICEERD

Hiernaast zijn de Databarn Datacenters ISO:27001:2013 gecertificeerd en voldoen de airco en UPS-systemen aan de standaarden binnen de datacenter branche.

Wij blijven vooruit kijken en zijn daarom al bezig met nieuwe certificeringen. Deze verwachten wij op korte termijn te ontvangen.

In onze datacenters maken wij gebruik van hoogwaardige voorzieningen, met break en no-break stroomaansluiting tot 32 ampére. De stroom en het netwerk zijn beide redundant aangesloten. Verder zijn de datacenterruimtes industrieel gekoeld en is het 24/7 beveiligd. Bekijk ook onze pagina over de voorzieningen om het totale overzicht te zien.
BENT U KLAAR OM TE VERBINDEN?

Praat met een van onze experts voor een persoonlijke kennismaking met ons uitgebreide connectiviteitsecosysteem.

CONTACT OPNEMENMICHELLE

  +31 (0) 10-750 7000
  info@databarn.nl