EINDELOZE CONNECTIVITEITSMOGELIJKHEDEN

Bij DataBarn zijn wij volledig carrier neutraal. Dit houdt in dat wij verbinding kunnen maken tussen meerdere carrier- en cloudproviders en u dus niet gebonden bent aan één netwerkprovider. Dankzij ons brede aanbod aan connectiviteitsproviders kunt u zelf kiezen met welk netwerk u uw hardware verbindt voor een optimale dataverbinding en heeft u volledige controle over hoe uw netwerk is geconfigureerd.


WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN CARRIER-NEUTRAAL DATACENTER?

Redundantie en betrouwbaarheid

Carrier neutraliteit betekent dat u twee (of meer) carriers kunt gebruiken om kritische systemen met internet te verbinden. Deze flexibiliteit zorgt voor een grotere redundantie en veerkracht in de connectiviteit, waardoor het risico op netwerkuitval wordt verminderd en de continue beschikbaarheid van diensten wordt gegarandeerd.  

Kostenefficiëntie 

De aanwezigheid van meerdere carrieropties binnen een carrier neutraal datacenter creëert een concurrerende omgeving die de tarieven voor connectiviteitsdiensten kan verlagen. Daarnaast kunt u, dankzij de neutraliteit, eenvoudig van carrier wisselen zonder de kwaliteit of betrouwbaarheid te verminderen.  

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Naarmate bedrijven groeien, veranderen hun IT- en connectiviteitsbehoeften. Carrier-neutrale datacenters stellen bedrijven in staat netwerkproviders te kiezen die het beste bij deze behoeften passen. Wanneer de eisen veranderen, kunnen bedrijven extra netwerkverbindingen toevoegen om hun diensten uit te breiden. 


ONZE CARRIERS


Cogent Logo
NLIX Logo
Base IP Logo
euNetworks Logo
EXA Infrastructure Logo
KPN Logo
Level3 Logo
NFOrce Logo
Odido logo
AMSIX Logo
Vodafone Ziggo Logo
WD6 Logo