.
Over ons

In 1999 zijn Databarn Rivium B.V. & Databarn Amsterdam B.V. opgericht door het bedrijf We-Dare. Vanaf 2015 heeft We-Dare zich afgescheiden, zodat Databarn zich volledig kan focussen op de datacenterdiensten. Hierbij kan de klant zelf kiezen welke datacenter het aantrekkelijkst is met betrekking tot de locatie of de mogelijkheid tot het kiezen van beide datacenters door middel van een duale oplossing.

Wij zijn een kleine organisatie, waardoor de focus op de klant optimaal is en beslissingen snel kunnen worden genomen. Wij streven naar de beste klantrelaties in combinatie met ons aanbod van hoogwaardige voorzieningen en diensten.

Vanuit de twee datacenters is een derde organisatie ontstaan, namelijk WD6.NET. Dit bedrijf heeft zijn eigen netwerk en (MPLS/VPLS) verbindingen binnen de Databarn Datacenters, naast andere leveranciers en aanbieders. Een overzicht hiervan kunt u vinden, via ‘Carriers’. Bezoek tevens de website www.wd6.net voor meer informatie. Wij kunnen dus datacenterdiensten aanbieden in combinatie met internet service provider diensten.

Hiernaast zijn de Databarn Datacenters ISO:27001:2013 gecertificeerd en voldoen de airco en UPS-systemen aan de standaarden binnen de datacenter branche.

Wij blijven vooruit kijken en zijn daarom al bezig met nieuwe certificeringen. Deze verwachten wij op korte termijn te ontvangen.

In onze datacenters maken wij gebruik van hoogwaardige voorzieningen, met break en no-break stroomaansluiting tot 32 ampère. De stroom en het netwerk zijn beide redundant aangesloten. Verder zijn de  datacenterruimtes industrieel gekoeld en is het 24/7 beveiligd. Bekijk ook onze pagina over de voorzieningen om het totale overzicht te zien.

Meer informatie nodig: contact ons