.
Onze gebruiken

Onze infrastructuur:

Het koelingssysteem zijn van de merken: Trane en Stulz. Met deze merken, van hoge kwaliteit, kunnen wij de klanten garanderen dat hun apparatuur altijd gekoeld is.

Onze UPS is van GE (General Electric) en dit systeem wordt tevens gebruikt in ziekenhuizen en andere omgevingen waar elektriciteit topprioriteit is. Het systeem wordt bijgestaan, indien nodig, door dieselgeneratoren en batterijen zonder dat de toevoer van stroom wordt onderbroken.

In onze datacenters zijn er ‘meet-me’ kamers aanwezig, waarin elke fiber/kabel-provider aanwezig is om verbinding te maken met uw infrastructuur. Daar bij monitoren onze medewerkers het netwerk 24/7.

Onderwijs:

Naast het feit dat Databarn diensten levert aan haar klanten, zijn de datacenters een publieke kennisplek. Deze kennis deelt Databarn graag met al haar klanten en hiervoor worden geen extra kosten gerekend. Wij verstrekken gratis kennis over hoe zij hun datacenter-gerelateerde bedrijven optimaal kunnen runnen. Met dit standpunt helpen wij onze klanten om te groeien en willen wij graag een goede lange termijn relatie opbouwen.
Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf die jaarlijks vele stagiaires opleiden. Op het gebied van ICT-beheer en administratie hebben wij stageplekken beschikbaar. Wij bieden studenten een goede leercurve aan met alle datacenter-gerelateerde producten en diensten om hun voorbereid de toekomst tegemoet te gaan. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 
Contact